Πολιτική Αλλαγών - Επιστροφών - Ακυρώσεων

Πολιτική αλλαγών – επιστροφών – ακυρώσεων

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2104100970 ή με e-mail στο info@tatogloushoes.gr γνωστοποιώντας μας τον λόγο της αλλαγής-επιστροφής.

Σε περίπτωση αλλαγής του αγορασθέντος προϊόντος (εντός Ελλάδος), ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 5€. Αν ο πελάτης επιθυμεί να γίνουν παραπάνω από μία αλλαγές θα επιβαρύνεται με το ποσό των 10€ για κάθε μία ανεξαρτήτως αξίας του προϊόντος και η αλλαγή θα εκτελείται από την συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία courier. Η αλλαγή θα γίνεται δεκτή μέσα σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης από την εταιρεία courier στον πελάτη. Αλλαγές μετά το πέρας των 14 ημερών δε θα γίνονται δεκτές παρά μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία. Το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να είναι αφόρετο, στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία και θα πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο. Η αξία του νέου προϊόντος θα πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη του προϊόντος που επιστρέφεται. Αν η αξία του νέου προϊόντος είναι μεγαλύτερη αυτού που επιστρέφεται τότε η διαφορά θα πρέπει να πληρωθεί με τη διαδικασία της αντικαταβολής ή με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό (πριν την αποστολή του νέου προϊόντος). Μόλις γίνει η παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος από την εταιρεία μας και αφού διαπιστωθεί ότι όλα τα παραπάνω πληρούνται θα αποσταλεί στον πελάτη το νέο προϊόν μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση επιστροφής του αγορασθέντος προϊόντος ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 10€. Η επιστροφή πρέπει να γίνει σε 3 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παράδοσης από την εταιρεία courier στον πελάτη, σε διαφορετική περίπτωση δε θα γίνεται δεκτή. Η επιστροφή του προϊόντος από τον πελάτη στην εταιρεία μας θα πρέπει να γίνει χρησιμοποιώντας τη συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία courier. Τα χρήματα (αφαιρεμένων των εξόδων αποστολής και επιστροφής) θα πιστώνονται στον πελάτη σε τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής του αφού πρώτα η εταιρεία μας έχει παραλάβει το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, στην αρχική του συσκευασία και αφόρετο συνοδευόμενο από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα  βρίσκονται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του. Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών. Επίσης, το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται  με την απόδειξη λιανικής πώλησης  που λάβατε με την παραλαβή του.

Εάν το προϊόν δεν πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις θα επιστρέφεται στον αποστολέα.

ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Επιστροφή χρημάτων / Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, και δεν επιθυμείτε την αντικατάστασή του με κάποιο άλλο προϊόν, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, επικοινωνώντας μαζί μας μέσω email στο info@tatogloushoes.gr ή τηλεφωνικά στο 2104100970.
Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση επιστροφής του αγορασθέντος προϊόντος ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 10€.
Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα  βρίσκονται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του. Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών. Επίσης, το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται  με την απόδειξη λιανικής πώλησης που λάβατε με την παραλαβή του. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.