Σχετικά με εμάς

To κατάστημα ΤΑΤΟΓΛΟΥ λειτουργεί στον Πειραιά και εξυπηρετεί τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού από το έτος 1972. Το κατάστημα ξεκίνησε, στην οδό Κολοκοτρώνη ως παράρτημα εργοστασίου αποκλειστικά δικής μας παραγωγής. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, και συγχρόνως πάντα με την δική μας παραγωγή και πώληση των προϊόντων μας, άρχισε να εμπορεύεται και να ειδικεύεται σε όλα τα είδη του παπουτσιού και της παντόφλας.

Η πορεία μας στον χρόνο, μας έκανε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. Έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα πολυκατάστημα στον Πειραιά, με όλα τα είδη του υποδήματος και της παντόφλας. Ανδρικά, γυναικεία και παιδικά. Στην πορεία το κατάστημα μας επεκτάθηκε και στα αθλητικά είδη,δημιουργώντας δύο ορόφους πλήρως εξοπλισμένους από τις πιο επώνυμες εταιρείες στον τομέα των αθλητικών ειδών.(ένδυσης-υπόδησης και αξεσουάρ).

Σήμερα, η ίδια επιχείρηση είναι κοντά σας, με ένα διώροφο κατάστημα επί της οδού ΣΩΤΗΡΟΣ 14, στον ΠΕΙΡΑΙΑ, με την επωνυμία “ΤΑΤΟΓΛΟΥ SHOES AND SLIPPERS”, και με ιδιαίτερη εξειδίκευση σε ότι αφορά το ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΥΠΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ.

ΑΝΔΡΙΚΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ
ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ, ΑΜΠΙΓΕ, ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ, πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να ξεκουράσουν και να στηρίξουν ταλαιπωρημένα και ιδιαίτερα απαιτητικά πέλματα ακολουθώντας πάντα την γραμμή της μόδας για ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ
ΓΟΒΕΣ, ΜΠΟΤΕΣ, ΜΠΟΤΑΚΙΑ, ΜΟΚΑΣΙΝΙΑ, ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
με πολύ ιδιαίτερες φόρμες για απαιτητικά πόδια, σε μοντέρνες αλλά και πιο συντηρητικές γραμμές καλύπτουν και τις πιο ακραίες απαιτήσεις της άνεσης καιτης μόδας.

ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ – ΑΝΑΤΟΜΙΚΕΣ
για δύσκολα πόδια, αλλά και πιο ΑΝΑΛΑΦΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ, με ιδιαίτερα σχέδια κάνουν την συλλογή μας ξεχωριστή και ιδιαίτερη για όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα «Tatogloushoes.gr» είναι εδώ για να προσφέρει μία ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ σε ξεκούραστα ανατομικά υποδήματα και παντόφλες, συνδυάζοντας μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ, με σεβασμό στην παράδοση και στόχο την άψογη εξυπηρέτησή σας! Η πολύχρονη πείρα και η αγάπη μας για το αντικείμενό μας, είναι πάντα οδηγός και κριτήριο για την επιλογή των εμπορευμάτων της επιχείρησης μας. Σας ευχαριστούμε που τόσα χρόνια στηρίζετε την προσπάθειά μας, και σας εγγυόμαστε για την συνέχεια της παράδοσης μας στο ξεκούραστο και άνετο περπάτημα.

Καταστήματα
 • Κατάστημα Πειραιά

  Διευθ. : Σωτήρος Διός 14, Πειραιάς
  Τ.Κ. 185 35 - Αττική, Ελλάδα

  Τηλ. : +30 210 4177325 - +30 210 4100970

  Email : info@tatogloushoes.gr

  Ώρες λειτουργίας
  Δ: 09:00 - 16.00
  T: 09:00 - 21:00
  T: 09:00 - 16:00
  Π: 09:00 - 21:00
  Π: 09:00 - 21:00
  Σ: 09:00 - 16:00